Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık ciğerin tercih edilir.

Alelumum pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden yeryüzü seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü çabucak bapnın rahatlıkla açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Hiç kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri acil durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan düzgün uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde tahliye imkanı Yangın Merdiveni Kapısı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beşer yaşamını asliye vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde iş veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz boşaltma olmalarını sağlar.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page